Werk met mij

Website op maat

Ik ontwerp met veel plezier voor jou een logo, huisstijl en WordPress website die EENHEID uitstraalt.

Ik richt mij op de passievolle ondernemer die zijn/haar vak serieus neemt en het op hoog niveau uitvoert. Bij het ontwerpen van jouw huisstijl en website staan kwaliteit en een stijlvolle uitstraling voorop. 

Branches die mij enorm aanspreken zijn:
Health, Beauty en Wellness | voeding, leefstijl, coach, sport, beauty
Travel & Leisure | vrije tijd, vakantie, activiteiten, Bed & Breakfast

Met jouw ideale klant voor ogen ontwerp en maak ik jouw website. Ik zet graag mijn creativiteit in om mooie kleuren te kiezen die de stijl en sfeer van jouw bedrijf weergeven.

Herken jij jezelf in het volgende?

 • Ik wil graag een unieke website die overzichtelijk en duidelijk mijn diensten en producten weergeeft.
 • Ik wil een goed herkenbare merkidentiteit waardoor ik mijn bedrijf naar een professioneler niveau kan tillen.
 • Ik wil een groter bereik en meer passende klanten.
 • Ik wil meer focus op mijn passie & vakgebied en taken uitbesteden waar ik minder goed in ben.
 • Ik wil mijzelf onderscheiden als expert waardoor ik hogere prijzen kan vragen.

  Koester gisteren, droom over morgen, maar leef vandaag.

  Na een samenwerking met

  Marloes Design…

  • heb jij een complete en professionele WordPress website.
  • heb jij meer passende klanten waardoor je hogere prijzen kunt vragen.
  • worden jouw diensten en/of producten duidelijk en overzichtelijk weergegeven.
  • heb jij een uniek passend logo & eigen huisstijl.
  • straalt je stijlvolle website eenheid en rust uit.

  Mijn kracht zit in de volgende combinatie:

  • Mijn creatieve skills: een mooi design creëren, rustige natuurlijke kleuren, een goede balans tussen beeld en tekst, UI & UX: klantbeleving staat centraal, unieke en persoonlijke illustraties.
  • Samenwerken: persoonlijk 1:1 traject, ik luister goed naar jouw wensen om dit vervolgens beeldend te maken, ik denk graag met je mee.
  • Overzicht en rust: ik neem jou werk uit handen, ik houd van perfect en ik let op kleine details, duidelijkheid door een efficiënt en effectief traject.

  Branding & Webdesign Pakket

   Een mooie & stijlvolle complete responsive WordPress-website inclusief het Divi-thema (t.w.v. €240,-) met de pagina’s die jij nodig hebt om jouw producten of diensten te presenteren.

   Samen met jou ontwikkel ik een Branding Design met huisstijl en logo welke ik direct implementeer op jouw nieuwe website.

   Ik ontwerp een uniek Webdesign op maat.

   Pakket prijs €1795,- ex btw.

   Oplevering binnen 12 weken.

   Altijd eerst een gratis kennismakingsgesprek

   think

   FASE 1: Ik denk graag met je mee

   voorbereiden

   We plannen een dag en tijd in voor ons ‘van start’ gesprek via Zoom. In ongeveer 1,5 uur stel ik jou de juiste vragen over je bedrijf, je ideale klant en je doel met de website. Ik breng jouw wensen in kaart en vertel je over mijn werkwijze en de tijdsindicatie. Weet jij al precies hoe je website eruit moet komen te zien of mag ik ook creatief met je meedenken? Wij spreken af wanneer jij alle content aanlevert. Om jou hierin te ondersteunen ontvang jij na ons gesprek een werkboek met stappenplan.

   Ik heb er zin in, lets go!

   love

   FASE 2: Ik hou van de creatieve fase

   ontwerpen

   Ik ga aan de slag met het ontwerpen van jouw eigen huisstijl, dit noem ik Branding Design. In overleg met jou maak ik een moodboard, die mij houvast geeft bij het kiezen van de kleuren, lettertypes en het creëren van het logo. In deze fase hebben wij regelmatig contact omdat ik graag jouw feedback ontvang en ik vervolgens weer aanpassingen kan doen. Hierna vat ik de voorbereidende fase in hoofdlijnen samen wat zorgt voor overzicht en daarnaast schets ik alvast een opzet voor de webpagina’s.

   Yes, kom maar op!

   create

   FASE 3: Ik maak er iets moois van

   ontwikkelen

   Als de huisstijl samen komt met de content worden alle paginas een eenheid. Het plaatje klopt. Ik start met het maken van één concept pagina, en als dit akkoord is ga ik verder met de rest. Ik ontwikkel je website met WordPress. Ik houd rekening met de gebruiksvriendelijkheid en klantbeleving, vindbaarheid in zoekmachines als Google, de snelheid van je website en ik zorg dat alle puntjes op de i staan. Ik bespreek met jou het eindresultaat en hoe ik jou en je website kan blijven ondersteunen in de toekomst.

   Finished? Go live!

   Wat klanten zeggen

   – Branding & Webdesign pakket –

   Omdat ik de afgelopen jaren enorm ben veranderd als therapeut was mijn website toe aan een opfrisbeurt. Doordat mijn webdesigner was overleden ben ik bij Marloes terecht gekomen. Ik wilde graag een samenwerking aangaan waarbij we echt sámen de hele website konden doornemen en dat is iets wat jij echt met mij hebt gedaan.

   Marloes voelde precies goed mijn wensen aan ze heeft enorm veel geduld met me gehad. Mijn nieuwe website straalt nu het verlengde van mij uit. Je hebt heel goed weergegeven wie ik als therapeut ben en hoe ik er insta als persoon. Daar ben ik oprecht enorm blij mee!

   Ik vind het prettig dat je me overal bij betrekt en me alles uitlegt. Het is fantastisch dat je alle tijd hiervoor neemt en zoveel geduld hebt. Ondanks mijn drukke werkweek konden we goed afspraken maken en hadden we vrij snel contact. Verder vind ik je creatief en je komt met leuke ideeën waardoor het een totaal andere website is geworden. Dat vind ik ontzettend fijn. Ik zou je iedereen aan willen bevelen en van mij krijg je vijf sterren!

   Sandra Peereboom
   Sandra Peereboom

   – Branding & Webdesign pakket –

   Ik was voor mijn praktijk op zoek naar iemand die voor mij een website kon maken maar zeker ook interesse heeft in wat ik doe.

   Marloes heeft mij enorm geholpen met het op een duidelijke manier inrichten van de pagina’s. Ze heeft creatieve ideeën en maakt mooie kleurcombinaties; dit maakt mijn website origineel. Het is een mooie overzichtelijke website geworden. Je ziet dat ze hem met passie heeft gemaakt!

   Ik zal Marloes zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een webdesigner.

   Henriëtte Hummel
   Henriëtte Hummel

   – Branding & Webdesign pakket –

   Ik had een supergoed idee om mijn eigen online personal trainingsbedrijf op te zetten, maar daarvoor had ik wel een goede website nodig waar mijn klanten informatie kunnen vinden en zich kunnen aanmelden.

   Marloes heeft ervoor gezorgd dat we na verschillende contact momenten en een vragenformulier de doelen van mijn bedrijf helder hadden. Hierdoor heb ik mijn bedrijf zelfs nog beter vorm kunnen geven. Vervolgens heeft Marloes een hele mooie website in elkaar gezet waar ik vervolgens zelf mijn tekst en afbeeldingen, na duidelijke uitleg, heel goed en makkelijk in kon verwerken. Mijn website is op tijd gelanceerd doordat we allebei onze afspraken goed zijn nagekomen.

   Ik raad Marloes aan iedereen aan die hun ideeën vorm willen geven en daarvoor een website nodig hebben. Vooral de samenwerking en het uiteindelijke resultaat zijn mij zeer goed bevallen.

   Pijke Torenvlied
   Pijke-Torenvlied

   Wat ook handig is om te weten

   Twee maanden gratis ondersteuning

   Na oplevering verzorg ik 2 maanden gratis ondersteuning voor kleine aanpassingen zodat jij 100% tevreden bent.

   Webshop, academy of andere toepassingen?

   Er zijn diverse mogelijkheden via WordPress, vertel me jouw wensen dan geef ik je graag advies.

   Prijs op aanvraag.

   Website bijhouden en onderhoud

   Het mooie aan een WordPress website is dat je alles zelf kunt beheren. WordPress werkt zeer gebruiksvriendelijk. Het is intuïtief en daardoor is het relatief snel te leren hoe je zelf content kunt bewerken en beheren. Zoals aanpassingen in teksten en afbeeldingen maar ook het onderhoud.

   Het is enorm belangrijk dat de updates van het Divi-thema en de plugins regelmatig worden bijgewerkt. Zo houd jij je nieuwe website veilig en up-to-date.

   Wil je dit allemaal zelf doen? Helemaal prima! Wil je dit (gedeeltelijk) loslaten en door mij laten doen? Dat kan ook! Informeer naar de tarieven.

   Domeinnaam en hosting

   Je domeinnaam en hosting regel je zelf, maar natuurlijk kan ik je hier wel bij adviseren en ondersteunen.

   Even voorstellen

   Gek, dat je op een gegeven moment stopt met de dingen die je als kind veel plezier geven. Na vele jaren pakte ik het tekenen weer op en toen kwam mijn passie naar boven: ik wil creatief werk gaan doen en tegelijk mijn laptop mee kunnen nemen zodat ik overal ter wereld kan werken.

   Als deuren dichtgaan gaan er altijd ramen weer open. Ik heb daar altijd vertrouwen in gehad en ik kijk vooral graag naar de mogelijkheden. Ik besef nu steeds meer waar mijn kracht ligt en durf daar steeds meer naar te leven. Vaak betekent dit wel keuzes maken en het roer weer omgooien.  Ik gun het anderen ook om meer te gaan doen waar ze blij van worden.

   Ik besloot in 2022 mezelf om te scholen als webdesigner en front-end developer. Hier heb ik geleerd in html en css websites te programmeren. Het leukste aan websites maken vind ik het hele design proces. Een moodboard maken en de juiste kleuren kiezen zodat het de sfeer van jouw bedrijf uitstraalt. Daarnaast is het de uitdaging om alle content duidelijk en overzichtelijk weer te geven zodat het een mooi geheel vormt en jouw (toekomstige) klant snel vindt waar hij of zij naar zoekt.

   Ik werk nu als webdesigner en ik help passievolle ondernemers naar een beter overzicht, het aantrekken van de juiste klanten en meer groei.

   Marloes

   Veelgestelde vragen

   Hoe lang duurt het maken van mijn huisstijl, logo en website?

   Gemiddeld duurt het traject zo’n 12 weken. Hierbij ga ik ervanuit dat jij als klant je content (tekst en afbeeldingen) binnen 4 weken na de start bij mij hebt aangeleverd. Ik kan pas starten met bouwen als ik alle content heb ontvangen. Na ons ‘van start’ gesprek ontvang je een werkboek met effectief en efficiënt stappenplan om jou te helpen je content te verzamelen. Ook is het van belang dat je tussentijds goed beschikbaar bent voor feedback.

   Moet ik zelf alle content verzamelen?

   Ja, het is de bedoeling dat jij alle afbeeldingen en teksten aanlevert. Natuurlijk kun je hiervoor ook professionals inschakelen zoals een fotograaf, videomaker of copywriter. Je krijgt van mij een werkboek welke je stap-voor-stap op weg helpt!

   Wordt mijn website ook op mobiel en tablet goed weergegeven?

   Websites worden veel op mobiele telefoons bekeken. Jouw website is responsive en wordt perfect weergegeven op zowel mobiel, tablet als desktop.

   Hoe zit het met de facturering?

   Altijd fijn als je vooraf duidelijkheid hebt. Voorafgaand aan het traject factureer ik 25% en aan het einde van het traject, maar voor oplevering, factureer ik de overige 75% van het totaalbedrag.

   Vraag naar de mogelijkheden als jij je factuur in delen wilt betalen.

   Ik heb al een website maar wil hier eigenlijk wat vernieuwingen in. Kun jij mij helpen?

   Ik help je graag als jij een WordPress website hebt. Als je een gratis kennismakingsgesprek aanvraagt dan bespreken we de mogelijkheden.