Portfolio

Branding en Webdesign-Marloes Design

Webdesign & Branding

Met veel plezier maak ik een ontwerp wat precies past bij de gewenste uitstraling van jouw bedrijf. Hier vind je mijn portfolio webdesign.

Kenmerken van mijn werk:

  • Rust
  • Eenvoud
  • Natuurlijk
  • Persoonlijk
  • Harmonie
  • Creatief
  • Overzichtelijk
door mij gemaakt

Voorbeelden van portfolio webdesign

mockup-unique
praktijkunique.nl

Unieke natuurgeneeskundige therapie op maat.

mockup-innerlijkfit
innerlijkfit.nl

Samenwerken aan het optimaliseren van het lichaam met voeding.

mockup-pijketorenvlied
pijketorenvliedspersonaltraining.com

Online personal training: een nieuw en efficiënt concept.

Wat klanten zeggen

– branding & webdesign pakket –

Omdat ik de afgelopen jaren enorm ben veranderd als therapeut was mijn website toe aan een opfrisbeurt. Doordat mijn webdesigner was overleden ben ik bij Marloes terecht gekomen. Ik wilde graag een samenwerking aangaan waarbij we echt sámen de hele website konden doornemen en dat is iets wat jij echt met mij hebt gedaan.

Marloes voelde precies goed mijn wensen aan en ze heeft enorm veel geduld met me gehad. Mijn nieuwe website straalt nu het verlengde van mij uit. Je hebt heel goed weergegeven wie ik als therapeut ben en hoe ik er insta als persoon. Daar ben ik oprecht enorm blij mee!

Ik vind het prettig dat je me overal bij betrekt en me alles uitlegt. Het is fantastisch dat je alle tijd hiervoor neemt en zoveel geduld hebt. Ondanks mijn drukke werkweek konden we goed afspraken maken en hadden we vrij snel contact. Verder vind ik je creatief en je komt met leuke ideeën waardoor het een totaal andere website is geworden. Dat vind ik ontzettend fijn. Ik zou je iedereen aan willen bevelen en van mij krijg je vijf sterren!

Sandra Peereboom
Sandra Peereboom

– branding & webdesign pakket –

Ik was voor mijn praktijk op zoek naar iemand die voor mij een website kon maken maar zeker ook interesse heeft in wat ik doe.

Marloes heeft mij enorm geholpen met het op een duidelijke manier inrichten van de pagina’s. Ze heeft creatieve ideeën en maakt mooie kleurcombinaties; dit maakt mijn website origineel. Het is een mooie overzichtelijke website geworden. Je ziet dat ze hem met passie heeft gemaakt!

Ik zal Marloes zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een webdesigner.

Henriëtte Hummel
Henriëtte Hummel

– branding & webdesign pakket –

Voordat ik bij Marloes kwam was ik erg aan het stoeien met mijn eigen website. Ik voelde weinig samenhang in het design en was erg zoekende naar hoe ik dit beter kon afstemmen. Ik heb Marloes gevraagd om met me mee te kijken.

Zij heeft mijn site gescreend een aantal concrete tips voor mij op papier gezet. Hiermee ben ik samen met mijn man aan de slag gegaan en hebben we wat meer samenhang in het design kunnen brengen. Dank Marloes hiervoor!

Ik zou jouw diensten aanbevelen aan diegene die zoekende zijn naar een mooi design op hun website waarin hun eigenheid kan doorklinken.

Pijke Torenvlied
Pijke-Torenvlied