Portfolio | projecten

Praktijk Unique

Wat doet ze?

Sandra heeft een natuurgeneeskundige praktijk waarbij ze kijkt naar de mens in zijn geheel. Ze werkt op de locaties Bergen en Koedijk. Voor lichaamswerk en massage therapie zet zij verschillende therapievormen in zodat iedere cliënt een ‘unieke’ behandeling op maat krijgt.

Over de Branding en Webdesign

Ik mocht voor haar bedrijf een hele nieuwe branding (huisstijl en logo) en website ontwikkelen omdat de oude versie niet meer paste bij de gewenste therapeutisch gerichte uitstraling. Kernwoorden zijn: bewustwording, verbinding, balans, gezond(heid) en kennis. Haar wens was een professionele, overzichtelijke website waar de klant centraal staat.

Wat vindt ze er zelf van?

Omdat ik de afgelopen jaren enorm ben veranderd als therapeut was mijn website toe aan een opfrisbeurt. Doordat mijn webdesigner was overleden ben ik bij Marloes terecht gekomen. Ik wilde graag een samenwerking aangaan waarbij we echt sámen de hele website konden doornemen en dat is iets wat jij echt met mij hebt gedaan.

Marloes voelde precies goed mijn wensen aan ze heeft enorm veel geduld met me gehad. Mijn nieuwe website straalt nu het verlengde van mij uit. Je hebt heel goed weergegeven wie ik als therapeut ben en hoe ik er insta als persoon. Daar ben ik oprecht enorm blij mee!

Ik vind het prettig dat je me overal bij betrekt en me alles uitlegt. Het is fantastisch dat je alle tijd hiervoor neemt en zoveel geduld hebt. Ondanks mijn drukke werkweek konden we goed afspraken maken en hadden we vrij snel contact. Verder vind ik je creatief en je komt met leuke ideeën waardoor het een totaal andere website is geworden. Dat vind ik ontzettend fijn. Ik zou je iedereen aan willen bevelen en van mij krijg je vijf sterren!

Sandra Peereboom

Branding style sheet

Branding Unique

Dit was haar vorige website: