Portfolio | projecten

pijketorenvliedspersonaltraining.com

Pijke Torenvlied’s Personal Training

Wat doet hij?

Pijke wil een bedrijf opzetten voor online personal training. Met veel persoonlijke aandacht en motivatie maar niet zo duur als 1:1 personal training.

Over de Branding en Webdesign

We hebben gekozen voor een template uit het Divi thema omdat mijn neefje Pijke zonder al te grote investering een website wilde maken. Hierin heb ik de gekozen kleuren uit het moodboard verwerkt. Daarna heeft hij zelf de afbeeldingen en teksten toegevoegd.

Wat vindt hij er zelf van?

mockup-pijketorenvlied

Ik had een supergoed idee om mijn eigen online personal trainingsbedrijf op te zetten, maar daarvoor had ik wel een goede website nodig waar mijn klanten informatie kunnen vinden en zich kunnen aanmelden.

Marloes heeft ervoor gezorgd dat we na verschillende contact momenten en een vragenformulier de doelen van mijn bedrijf helder hadden. Hierdoor heb ik mijn bedrijf zelfs nog beter vorm kunnen geven. Vervolgens heeft Marloes een hele mooie website in elkaar gezet waar ik vervolgens zelf mijn tekst en afbeeldingen, na duidelijke uitleg, heel goed en makkelijk in kon verwerken. Mijn website is op tijd gelanceerd doordat we allebei onze afspraken goed zijn nagekomen.

Ik raad Marloes aan iedereen aan die hun ideeën vorm willen geven en daarvoor een website nodig hebben. Vooral de samenwerking en het uiteindelijke resultaat zijn mij zeer goed bevallen.

Pijke Torenvlied

Branding style sheet

Branding Pijke Torenvlied