Portfolio | projecten

Innerlijk Fit

Innerlijk Fit

Wat doet ze?

Henriëtte is natuurgeneeskundig therapeut, orthomoleculair voedingstherapeut en gewichtsconsulent. Ze heeft een vestiging in Hoorn en Alkmaar. Ze helpt haar klanten graag naar een gezond en gelukkig lichaam d.m.v. voeding.

Over de Branding en Webdesign

Ik mocht haar branding (huisstijl en logo) en website helemaal ontwerpen. Een aantal speerpunten waren: actief, gezond, sportief, fris en strak.  Haar wens was een rustige en overzichtelijk website waar de klant centraal staat en informatie goed gevonden kan worden.

Wat vindt ze er zelf van?

mockup-innerlijkfit

Ik was voor mijn praktijk op zoek naar iemand die voor mij een website kon maken maar zeker ook interesse heeft in wat ik doe.

Marloes heeft mij enorm geholpen met het op een duidelijke manier inrichten van de pagina’s. Ze heeft creatieve ideeën en maakt mooie kleurcombinaties; dit maakt mijn website origineel. Het is een mooie overzichtelijke website geworden. Je ziet dat ze hem met passie heeft gemaakt!

Ik zal Marloes zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een webdesigner.

Henriëtte Hummel

Branding style sheet

Branding Innerlijk Fit