Gratis e-book

5 nuttige tips om je eigen website te maken

Ik ga steeds meer in zien dat meer met elkaar delen eigenlijk best goed werkt. Je hoeft niet alles zelf te kunnen én je kunt niet overal goed in zijn toch? Dat is de reden dat ik mijn kennis op papier heb gezet om jou op weg te helpen.

Als je een website wilt (laten) maken, zijn er best wat dingen om rekening mee te houden. Je wilt tenslotte dat klanten je vinden en bij je gaan kopen. Dus naast mooi moet hij ook de juiste informatie bevatten.

Een eerste indruk is enorm belangrijk, je wilt natuurlijk graag dat je toekomstige klant verder gaat lezen. Met vijf verschillende onderwerpen geef ik je diverse tips waar je mee aan de slag kunt. In een paar simpele stappen heb jij straks de basis van jouw website op papier staan. We gaan het hebben over het doel van je website, jouw unieke waarde, je ideale klant en meer;-)

Mijn missie

Ik wil mensen helpen & motiveren om meer in hun eigen kracht te gaan staan. Ik wil je helpen om keuzes te maken en dingen los te laten waar je niet blij van wordt of geen energie meer van krijgt zodat jij en je leven meer in balans zijn.

mockup-ebook-gratis-vk

“Jouw ikigai: waar kom jij ’s ochtends je bed voor uit,
wat is jouw passie?

Punten waar je aan kunt werken na het lezen van mijn e-book:

  • het bepalen van het doel van je website.
  • weten voor wie jij precies je website maakt.
  • hoe jij je kunt onderscheiden door je unieke waarde te tonen.
  • het creëren van een branding voor eenheid en herkenning.
  • durf te kiezen.

Ik help graag passievolle ondernemers naar een beter overzicht, het aantrekken van de juiste klanten en meer groei door middel van een prachtige huisstijl en website met een stijlvolle uitstraling.

Waardevolle tips voor jouw website!

Vul onderstaand formulier even in

Gratis e-book met vijf tips

Waar gaat je bericht over ?

14 + 11 =

En nu?

Binnen twee werkdagen ontvang je het gratis e-book met vijf tips.