Design check

Marloes Design

Ben jij ondernemer en heb jij zelf je WordPress website gemaakt maar twijfel je over het DESIGN en de VORMGEVING?

Misschien heb je al wel wat stappen gezet maar komt het niet tot één geheel. Er zitten al veel uren in het maken of aanpassen van je website maar je loopt voor je gevoel nu vast. Jouw design kan wel een frisse wind gebruiken. Want door het creëren van een goede branding zorg je voor eenheid en herkenning.

Ik kan op twee manieren meekijken: als je website nog in de maak is via het dashboard van WordPress of via je huidige website op internet. Na je aankoop ontvang je van mij de werkwijze.

Ik kan met je meekijken:

Een webdesigner kijkt naar het totaal plaatje van kleuren, lettertypes, sfeer en de verdeling van tekst en afbeeldingen. Als je het fijn vindt kijk ik met je mee en geef ik je vijf tips die je vervolgens zelf kunt toepassen.

Ik vind het leuk om je vooruit te helpen en ik motiveer je graag. Ga jij zelf je aanpassingen doen? Helemaal prima! Je kunt hieronder via de gele knop je bestelling doen. Maar misschien denk jij ook wel na over een re-design van je website omdat je voelt dat het tijd is voor iets compleet nieuws. Dit betekent dat ik je branding en webdesign helemaal op me neem. Als je dit wilt kun je op de contact pagina een gratis kennismakingsgesprek inplannen.

design check
Persoonlijk advies

Kijk niet naar wat iets je kost,

maar vooral naar wat het je oplevert.

Design check

  Ik check jouw WordPress website en geef je vijf waardevolle tips.

  Onderwerpen kunnen zijn: kleuren, lettertype, foto’s, logo, sfeer, juiste verdeling tekst en foto’s etcetera.

  Prijs €14,50 ex btw.

  Advies binnen 1 week

  Persoonlijk advies op maat!

  Wat klanten zeggen

  – design check –

  Voordat ik bij Marloes kwam was ik erg aan het stoeien met mijn eigen website. Ik voelde weinig samenhang in het design en was erg zoekende naar hoe ik dit beter kon afstemmen. Ik heb Marloes gevraagd om met me mee te kijken.

  Zij heeft mijn site gescreend een aantal concrete tips voor mij op papier gezet. Hiermee ben ik samen met mijn man aan de slag gegaan en hebben we wat meer samenhang in het design kunnen brengen. Dank Marloes hiervoor!

  Ik zou jouw diensten aanbevelen aan diegene die zoekende zijn naar een mooi design op hun website waarin hun eigenheid kan doorklinken.

  Lina Duis
  Lina Duijs